Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan bugünün gündemi terörist pkk cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan azerbaycan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank

İDO Kabataş Hattı Seferlerini Başlattı

İDO, ulaşım ihtiyaçlarına cevap verecek ve zaman avantajı sağlayacak hatlar açmayı sürdürürken, beklenen Kabataş hattı seferlerini başlattı. Bu doğrultuda yeni Kabataş- Bostancı iç hat seferlerini misafirlerinin hizmetine sunan İDO, ayrıca her gün Kabataş- Bursa seferleri gerçekleştirecek.

Misafirlerine deniz yolculuğu keyfini, hız, emniyet ve konfor ayrıcalıklarıyla sunan İDO, uzun zamandır beklenen Kabataş hattı seferlerini başlattı. Ulaşım ihtiyaçlarını öngörerek yeni hatlar açan ve tüm hatlarının planlamasını oluşturan İDO, her gün Kabataş- Bursa seferleri ve günde iki kez Kabataş- Bostancı iç hat seferleri gerçekleştirecek.

Zaman kazandıran Kabataş- Bursa seferleri

İDO, zaman avantajı sağlayacak yeni hatlarına Kabataş – Bursa seferlerini de ekledi. Kabataş- Bursa seferleri her gün; Kabataş/ Kadıköy/ Bursa; Kabataş/ Kadıköy/ Yenikapı/ Bursa; Bursa / Yenikapı/ Kadıköy/ Kabataş rotalarını takip edecek.

Kabataş- Bostancı iç hat ve Kabataş- Bursa sefer saatlerimizle ilgili olarak www.ido.com.tr, İDO Mobil Uygulama ve terminallerimizde yer alan satış noktalarından bilgi alabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.