Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö tüik abd tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

İDO’dan Yeni Reklam Filmi

İstanbul Deniz Otobüsü A.Ş. (İDO) yaz dönemi için sosyal medyadan yayınlamaya başladığı yeni reklam filminde "sudan bahanelerle" tatile çıkarıyor. İzleyenlere, gündelik basit bahanelerden dahi tatile çıkabileceklerini hatırlatan 3 filmlik reklam kampanyası, twitter’da #sudanbahanem hashtag’iyle yürütülüyor.

Bandırma, Yalova, Bursa, Çınarcık, Esenköy, Armutlu, Marmara ve Avşa Adası’na direkt seferi olan İDO, Bandırma üzerinden güneye; Bodrum, Cunda, Çeşme, Ayvalık ve Altınoluk’a gidecek tatilciler için de büyük ulaşım kolaylığı sağlıyor. ‘İDO’nun yazlık tarifeleri ile tatile çıkmamak için neden yok’ mesajının altını çizen ‘Sudan Bahaneler’ reklam kampanyası, gündelik basit bahanelerden dahi tatile çıkılabileceğini hatırlatıyor.

Vak’a reklam ajansının imzasını taşıyan 3 serilik eğlenceli dizinin yönetmenliğini ve seslendirmesini Anıl İlter üstleniyor.
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.