Öne Çıkanlar istanbul galatasaray myk EMİNE ERDOĞAN cumhurbaşkanı Kuşadası Belediyesi Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha ak parti yasama Koç Holdingin 2023 yılı net karı dinlenme tesisleri suriye

İftarda Defile!

Doğu ve Güneydoğu da maddi olanaksızlıklar ve olumsuz iklim şartları altında eğitimlerini sürdürmeye çalışan ilk ve orta öğretim öğrencilerin Batı’ da ki akranlarıyla aynı değerde eğitim alabilmelerine destek olabilmek için Tasarımcı Mehmet Köymen Başkanlığında kurulmuş olan 'Bir Demet Umut Derneği' Shangri-la Bosphorus Hotel' de Yücesoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yücesoy ve nişanlısı Türkan Demircan sponsorluğunda iftar daveti verdi.

Gece başlangıcında konuşma yapan Dernek Başkanı Mehmet Köymen “ Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı çocuklarımızın daha iyi bir eğitim almalarına destek olmak için çabamız” dedi.

9 ay önce kurulan ve çok kısa sürede çok büyük yol katettiklerini sözlerine ekleyen Köymen bu geceden elde edilen gelirinde “Doğuda 1000 Çocuk projesine aktarılacağını sözlerine ekledi.

Davete aralarında Canan İmer, İnci Gazioğlu, Türkan Sabancı gibi cemiyet hayatının bir çok ünlü ismi katıldı.

Geceye Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ile katılan Yücesoy Şirketler Grubu sahibi Yusuf Yücesoy açık artırma ile satışa çıkan Türker Güneşoğlu imzalı tabloyu satın aldı.

Gecede ayrıca Asil Çağıl koreografisi ile Türkiye’nin ünlü modelleri Mehmet KÖYMEN 2019 İlkbahar-Yaz Haure Couture Koleksiyonundan bir bölüm sundular.

Anahtar Kelimeler:
Türkan Sabancı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.