İlk Jaguar I-PACE'in Sahibi, Bir I-PACE De Eşine Aldı

Jaguar'ın uzun süredir heyecanla beklenen, tamamen elektrikli ilk performans SUV'u I-PACE, Türkiye’deki ilk sahibine Borusan Otomotiv Yetkili Satıcısı ve Yetkili Servisi Borusan Oto Adana-Mersin’de teslim edildi. Çevreci ve sessiz yapısına rağmen gerçek bir spor otomobil performansı sunan I-PACE, SE donanım paketi ve Corris Grey renk tercihiyle Mehmet Bekir Ciritci’nin oldu. Ciritci, I-PACE’i ile geçirdiği 24 saatin ardından eşi için de bir I-PACE satın aldı.


Adanalı iş insanı Ciritci, I-PACE teslimatında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Fosil yakıtların artık tükenmeye başlaması, elektrikli araçların menzillerinin yeterli seviyelere gelmesi ile birlikte hem teknoloji takip anlamında öncü olmak hem de topluma örnek oluşturmak için I-PACE almak istedim. Aracı Salı günü teslim aldım ve duyduğum memnuniyetten dolayı ertesi gün eşime de bir I-PACE siparişi vermek için showroom’a geldim.”


Tek şarjda sunduğu 470 km menzille elektrikli otomobil dünyasında yeni bir çığır açan Yeni Jaguar I-PACE, 400 beygir gücündeki elektrikli motoru ile 0'dan 100 km/sa hıza 4,8 saniyede ulaşıyor.


Yeni Jaguar I-PACE hakkında:

Jaguar’ın tamamen elektrikli ilk performans SUV’u Yeni Jaguar I-PACE, 470 km’lik menzili, 4,8 saniyede 100 km/sa hıza ulaşan performansı ile heyecan verici bir sürüş deneyimi sunan, batarya teknolojisine sahip bir elektrikli araç. Yeni Jaguar I-PACE’in 90 kWh gücündeki bataryası yüksek enerji yoğunluklu lityum iyon hücrelerinden meydana geliyor. Tasarımı ve son teknoloji termal yönetim sistemi, uzun ömrü ve sürdürülebilir maksimum gücü destekliyor. Yeni Jaguar I-PACE’te bulunan iki sabit mıknatıslı senkron elektrikli motor 400 beygir güç ve 696 Nm tork üretiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.