Öne Çıkanlar deprem HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis Hakurk Aleyna Tilki Yıldız Tilbe

ING Bank’ta Yücel Ölçer Ataması

2014’den bu yana ING Bank KOBI Bankacılığı ve Ödeme Sistemleri Direktörlüğü görevini yürütmekte olan Yücel Ölçer, BDDK onayına bağlı olarak 1 Eylül 2017 tarihinde “ING Bank Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı” ve “İcra Kurulu Üyesi” olarak atanacaktır.
 
ING Bank Türkiye’ye 2013 yılında katılan Ölçer, bankanın bireysel bankacılık iş ortaklıkları yapısının ilk adımlarının atılmasına liderlik etti ve ING Bank KOBI Bankacılığının bugün ulaştığı konuma gerek saha yönetimi gerekse süreç ve altyapısal iyileştirmeler ile büyük katkı sağladı. Ölçer, KOBI Bankacılığı çalışma büyüklüğünün 3 katına ulaşmasında ve KOBI segmentli müşteri adetlerinin 4 kattan fazla artmasında kritik bir rol üstlendi. Finansal sonuçların yanı sıra, Banka içerisinde en yüksek çalışan memnuniyeti skoruna sahip ekiplerden birisinin yaratılmasında destekleyici bir liderlik sergiledi.

Yücel Ölçer Kimdir? 

Purdue Üniversitesi’nde Endüstri Mühendisliği bölümünü tamamladıktan sonra Chicago Üniversitesi’nde İşletme yüksek lisans programını tamamlayan Ölçer, iş yaşamına 2001 yılında ABD’de Deloitte Danışmanlık’ta başladı. 2007-2013 yılları arasında McKinsey & Company Türkiye’de yardımcı ortak olarak görev yapmıştır. Danışmanlık kariyeri boyunca, bankacılık hizmet modellerinin belirlenmesi ve operasyonel dönüşüm gibi alanlarda küresel bankalarda çeşitli sorumluluklar üstlendi. Ölçer, evli ve 2 çocuk babası.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.