Öne Çıkanlar Afrin Hakkari çin pkk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik ak parti Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Übeyd Adıyaman

ING Bank’tan Avantajlı Bayram Kredisi Kampanyası

ING Bank, Kurban Bayramı’na özel ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında ING Bank müşterileri yüzde 1.84’ten başlayan faiz oranları ve 48 aya varan vade imkanıyla, 50.000 TL’ye kadar kredi kullanabilecek. Banka Ağustos ayı boyunca başvurulabilecek kampanyayla 3 ay erteleme fırsatı da sunuyor.

Sektöründe “Eski Köye Yeni Âdet” sloganıyla ezber bozan bankacılık uygulamalarına imza atan ING Bank, müşterilerinin Kurban Bayramı öncesi artan ihtiyaçlarını uygun koşullarla karşılayabilmeleri amacıyla bayram kredisi kampanyası başlattı.

Kampanya kapsamında ING müşterileri, yüzde 1.84’ten başlayan faiz oranı ve 48 aya varan vade ile 50.000 TL’ye kadar kredi kullanabilecek. Müşterilerine 3 ay erteleme fırsatı da sunan ING Bank’ın bayrama özel ihtiyaç kredisi için Ağustos ayı boyunca ING Mobil, ingbank.com.tr ve tüm ING Bank şubelerinden başvuru yapılabilecek.

Anahtar Kelimeler:
Ing BankING Bank Haberleri
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.