Öne Çıkanlar deprem meclis KENAN DOĞULU gülben ergen tarkan Ebru Gündeş ambulans kıbrıs İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Kürşad Zorlu paris cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan kılıçdaroğlu

İngiltere Kraliyet Ailesinin de Tercihi NIVEA SUN

Dünyanın önde gelen güneş bakım markalarından NIVEA SUN, İngiltere kraliyet ailesinin de tercihi oldu. Prens Harry’nin eşi Meghan Markle, gittiği polo maçında iki aylık bebeği Archie’yi güneşin zararlı ışınlarından korumak için NIVEA SUN Kids SPF 50+ kullanırken görüldü.

İngiltere kraliyet ailesinin gelini, Hollywood yıldızlarından Meghan Markle, eşi Prens Harry’yi desteklemek için gittiği polo maçında objektiflere yakalandı. İki aylık bebeği Archie kucağındayken maçı izleyen Markle, minik Archie’yi güneşin zararlı etkilerinden korumak amacıyla NIVEA SUN Kids SPF 50+ güneş spreyini tercih etti.

Türkiye’de de halen yayınlanmakta olan Suits dizisinin yıldızlarından Meghan Markel, daha önce de NIVEA Cilt Sıkılaştırıcı Vücut Losyonu’nu düzenli kullandığını söylemişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.