Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin beşiktaş Shanghai Astronomi Müzesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan chp haberleri chp niğde milletvekili ömer fethi gürer tesk genel başkanı bendevi palandöken recep tayyip erdoğan tüik ORDU cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan

İnsan Kaynakları Derneği Peryön'de Yeni Hedef Gençlik Ve İstihdam

Türkiye'de önde gelen kurumların ve şirketlerin üst düzey insan kaynakları yöneticilerini çatısı altında toplayan Peryön'de Berna Öztınaz ikinci kez başkanlığa seçildi. Peryön'ün yeni dönem gündeminde istihdam ve gençlik konusunun ağırlıkta olacağı bildirildi. 

“Şimdi ve gelecek için daha iyi bir çalışma hayatına liderlik etme” vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi Derneği 25. Dönem Yönetim, Denetim ve Etik Kurulları ile Temsilci seçimleri sonuçlandı. İnsan yönetimi alanında kurulmuş ilk sivil toplum kuruluşu olan, 3 bini aşan üye sayısı ile yaklaşık 2,5 milyon çalışana ulaşan PERYÖN’ün Genel Kurulu’ndan hali hazırda derneğe başkanlık yapan Berna Öztınaz için devam kararı çıktı. 
Bu sonuçla halen DeFacto İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı (CHRO) görevini sürdüren Berna Öztınaz ve yeni oluşturduğu 25. dönem kurul aday listesi ikinci kez seçilmiş oldu. 


"Bugün ve gelecek için daha iyi çalışma hayatı"

Tekrar bu göreve layık görülmekten duyduğu mutluluğu dile getiren PERYÖN 25. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Berna Öztınaz, şu açıklamada bulundu :

“Geride kalan iki yılda ‘bugün ve gelecek için daha iyi bir çalışma hayatı misyonu’ ile çalışmalarımızı sürdürdük. Anlamlı projelere, iş birliklerine imza attık. Yeni üyelerle ailemizi genişlettik. Ödül sürecimize Avrupa’nın kapılarını açtık. Her ölçekten kuruma seslendik. Şimdi bulunduğumuz noktada gelecek için yine heyecanla çalışmaya devam edeceğiz. 25. Dönem Kurullarında yer alan tüm arkadaşlarımla birlikte önümüzdeki iki yıl boyunca gündemimize; istihdam ve gençliği alacağız. Farklılıkların yönetimi konusunu masaya yatıracağız. Dünya vatandaşı olmanın önemini anlatmaya devam edeceğiz. Geleceğe hazırlanırken neler yapmamız gerektiğini konuşacak ve tabii bilgi üretimine hız kesmeden devam edeceğiz. Tüm bunları yaparken hamlelerimizi Türkiye gerçeklerini göz önünde bulunduran ayakları yere basan gerçekçi, ihtiyaç odaklı projelerle zenginleştireceğiz. Yeni ekibimizde PERYÖN’e önemli katkılarda bulunmuş, derneğin kurumsal hafızasını geleceğe taşıyacak pek çok isim yer alıyor. Hep birlikte güzel işler başaracağımıza inancım tam". dedi. 

Anahtar Kelimeler:
Berna Öztınaz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.