Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan süt Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe asker jens stoltenberg ak parti genişletilmiş il başkanları toplantısı İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ (ECLAC kredi ihracı içişleri bakanlığı

İş Bankası Emeklilere Promosyonu Tek Seferde Peşin Ödeyecek

İş Bankası emeklilere promosyon ödemesini tek seferde ve peşin olarak yapacağını açıkladı. Yapılan açıklamada  İş Bankası'nın, emekli müşterilerine promosyon ödemek üzere Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile 2 Şubat 2017 tarihinde protokol imzaladığı bildirildi.

İş Bankası’nın emeklilere yönelik promosyon ödemesi konusunda SGK tarafından başlatılan protokol sürecinde anlaşma sağlayan ilk özel banka olduğu belirtilen açıklamada  İş Bankası'nın, protokol kapsamında gelir/aylık ödemelerine aracılık ettiği emekli müşterilerine 1 Mart 2017’den itibaren tek seferde ve peşin olarak promosyon ödemelerine başlayacağı kaydedildi. 

Buna göre İş Bankası, 3 yıl süre ile emekli maaşını bankadan almayı taahhüt eden ve SGK protokolünde belirtilen koşulları sağlayan emeklilerden;

  • Aylık maaşı 1.000 TL’nin altında olanlara 300 TL,
  • Aylık maaşı 1.000 TL ile 1.999 TL arasında olanlara 375 TL
  • Aylık maaşı 2.000 TL’den fazla olanlara 450 TL
net promosyon ödemesini 1 Mart 2017’den itibaren tek seferde ve peşin olarak yapacak.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.