Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı tsk HAVA HAREKATI süt ihracat DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan türk silahlı kuvvetleri Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bugünün gündemi 14 Nisan 2024 Gündem Özeti beşiktaş

Işıklar Grubu’nda Üst Düzey Atamalar

Işıklar Grup CEO pozisyonuna Volkan Girişken’in getirilmesinin akabinde bu kere Işıklar Grup CFO pozisyonuna Ciments Francais, Alarko Turizm Grubu, Kayı İnşaat ve Timur Gayrimenkul (Nef) şirketlerinde Üst Düzey Finansman Yöneticiliği yapmış Yaman Parar ve Işıklar Grup COO pozisyonuna ise Işıklar Ambalaj ve Segezha Ambalaj Genel Müdürlüğü’nde bulunmuş Kenan Cankılıç getirildi.


Işıklar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kutlu Işık “ Kurumsallaşma yönündeki çabalarımız gruba yeni ve yeniden katılan bu iki arkadaşımızla daha da güçleniyor. Işıklar Grubu olarak ülkemizin 2023 hedefine ulaşması için elimizden gelen katkıyı sunmaya ve daha kurumsal bir organizasyon yapısıyla daha çok çalışmaya ve daha iyi neticeler elde etmeye gayret edeceğiz.” şeklinde açıklama yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.