Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis Hakurk Aleyna Tilki

Işıklar Holding İştiraki Çemaş Döküm’e Üst Düzey Atama

Işıklar Enerji ve Yapı Holding iştiraklerinden olan Çemaş Döküm'ün Genel Müdürlüğü'ne Kaan Özkan atandı.

Işıklar Enerji ve Yapı Holding iştiraklerinden olan Çemaş Döküm'e üst düzey bir atama gerçekleşti. P&G, Nestle, Daimler Chrysler, Mondi, Saica gibi şirketlerin Türkiye ve uluslararası yapılanmalarında üst düzey yöneticilikler yapmış olan Kaan Özkan, şirketin Genel Müdürlük görevine atandı.

Kaan Özkan kimdir?

Çalışma hayatına 1994 yılında Procter&Gamble’da başlayan Özkan, kariyeri boyunca Nestle Türkiye, Nestle Ortadoğu, Nestle Avustralya, Nestle İsviçre ve Daimler Chrysler’de üst düzey yöneticilik görevlerinde yer aldı. Akabinde Mondi Endüstriyel Torba’da CEO olan Özkan, son olarak İspanyol Saica Ambalaj’ın Türkiye Genel Müdürlüğü görevini yürütüyordu.

Eğitimini Ortadoğu Teknik Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümünde tamamlayan Kaan Özkan iş hayatında çok uluslu şirketlerdeki uzmanlık ve başarısı ile tanınıyor.

Atamayla ilgili değerlendirmelerde bulunan Işıklar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Rıza Kutlu Işık, kurumsal yapılarını güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti. Çemaş Döküm Genel Müdürlüğünü üstlenen Kaan Özkan’ın tecrübeleriyle şirkete önemli katkılarda bulunacağına inandıklarına dikkat çeken Işık, kendisine yeni görevinde başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.