Isuzu D-Max Tutkunları Manisa Salihli’de Buluştu

Anadolu Isuzu’nun geleneksel hale gelen “Isuzu D-Max Buluşması”nın üçüncüsü Manisa Salihli’de gerçekleşti. 8 Ekim 2016 tarihinde Anadolu Isuzu Manisa Yetkili Araç Satış servis ve y.parça Bayi Yükseliş’in katkılarıyla gerçekleştirilen buluşmada bir araya gelen D-Max tutkunları hem eğitim hem de sürüş keyfini birlikte yaşadılar.
Program, 70’i aşkın D-Max pick-up sahibinin ev sahibi Yükseliş Plaza’da buluşmasıyla başladı. D-Max sahiplerine  profesyonel eğitmenler tarafından “Güvenli ve Verimli Sürüş Teknikleri” eğitimi verildi. Eğitimin ardından Yükseliş Plaza’dan yola çıkan 70 araçlık D-Max konvoyu off-road  ve asfalt parkurları tamamladı.

Zorlu arazi koşullarında sergilediği üstün özellikleriyle dünya çapında üne sahip olan Isuzu D-Max, Salihli’de gövde gösterisine dönüşen bu unutulmaz aktiviteyle D-Max tutkunlarının gönlünü bir kez daha feth etti.
Yüksek hızlanma kabiliyeti, üstün güvenlik sistemi, 163PS/400Nm/1400-2000rpm düz tork sağlayan çift turbo beslemeli ve 2,5 litrelik güçlü motoruyla Isuzu D-Max hafta içi güçlü bir iş ortağı hafta sonu ise keyifli bir gezi aracı.
Yükseliş yetkilisi Ali YÜKSEL " biz müşterilerimizin sadece araç satarken değil her zaman yanındayız bu etkinliğimizde bunun bir parçasıdır.Isuzu dmax ailesi bizim için çok değerli o yüzden güvenilir  sürüş eğitimlerimiz devam edecek"dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.