Öne Çıkanlar AİLE Aleksey Navalnıy bahçeli kasımpaşa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Alparslan Türkeş Hoşgör Sen Sıkıntı Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ Tarot Filmi ne zaman vizyona girecek Beyin çipi 2024 Yılı Alan Değişikliğine Bağlı Yer Değişikliği Atama sonuçları

ITE Turkey’in Bölge Direktörü Kemal Ülgen Oldu

Türkiye’nin lider sektörlerinde lider fuarlar düzenleyen ITE Turkey’in Bölge Direktörü, iş dünyasında farklı sektörlerde deneyim sahibi olan Kemal Ülgen oldu. Mart ayı itibari ile göreve başlayan Ülgen, ITE Turkey’in EMEA Bölgesinden sorumlu olacak.

Kemal Ülgen kimdir?

1972, Ankara doğumlu olan Kemal Ülgen, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme bölümünü tamamladıktan sonra iş hayatına 1997 yılında Procter&Gamble’da başladı. Satış ve pazarlama departmanında farklı görevler alan Ülgen, Kasım 2001‘de BAT ailesine Ticari Pazarlama İş Geliştirme Müdürü olarak katıldı. Ülgen, 2007 yılında Imperial Tobacco bünyesinde Ticari Pazarlama Yöneticiliği görevini üstlenmesinin ardından yine Imperial Tobacco’da İngiltere, BAE, Umman ve Katar’dan sorumlu Ülke Müdürü olarak kariyer hayatına devam etti. Son olarak Herbalife Türkiye Genel Müdürlük görevini yürüten Ülgen evli ve 2 çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.