Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö tüik abd tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

İttifak Holding Yönetim Kurulu Değişti

İttifak Holding, 2018 yılı çalışmalarını değerlendirdiği Olağan Genel Kurulu’nu 2 Mayıs 2019, Perşembe günü Konya’da gerçekleştirdi.

Genel Kurul’da alınan kararla yönetim kurulu değişikliği yapıldı.

İttifak Holding, 2018 yılı çalışmalarını değerlendirdiği Olağan Genel Kurulu’nu 2 Mayıs 2019 Perşembe günü Konya’da gerçekleştirdi. Anadolu sermayesinin Türkiye’deki en önemli temsilcilerinden olan İttifak Holding’in, 2018 yılı faaliyetlerinin değerlendirildiği Genel Kurul’da açılış konuşmasını yapan İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ünsal Sözbir, “Genel Kurulumuzun tüm taraflar için hayırlı olmasını diliyorum. İttifak için katkı üreten tüm paydaşlara da teşekkür ediyorum” dedi.

Divan Kurulu’nun oluşmasından sonra gündem maddelerinin değerlendirmesine geçildi. Yönetim değişikliği ile ilgili verilen önergenin oylanması sonucunda yeni yönetim kurulu oy çokluğuyla kabul edildi. Yeni Yönetim Kurulu Başkanlığına Ahmet Can Teoman, Başkan Yardımcılığına Mehmet Akdere, Yönetim Kurulu Üyeliklerine Burhan Baki Doğan ve Serkan Pehlivan seçildi. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeleri de Hasan Cumhur Baykal ve İbrahim Haselçin oldu.

Genel Kurul sonunda görevini devreden Ünsal Sözbir; Yeni Yönetim Kurulu’na başarılar dilerken, Yeni Yönetim Kurulu adına söz alan Başkan Yardımcısı Mehmet Akdere; görevi devraldıkları yönetim kuruluna ve İttifak Holding’e hizmet etmiş önceki yönetim kurullarına teşekkür etti. İttifak Holding’i tarihi ile beraber bildiklerini ve takip ettiklerini, Holding’in Anadolu’nun en büyük gruplarından birisi olarak bundan sonraki süreçte tüm paydaşlarına ve ülkemize geçmişinden dafa fazla değer üreteceğini ifade etti.

Mevcut sorunlara dair çözüm planı ve stratejilerinin hazır olduğunu dile getiren Akdere, birkaç ay gibi kısa bir sürede bu problemlere net ve köklü çözümler üretebilecek güçte ve kararlılıkta olduklarını belirtti. Akdere, “Yeni Yönetim Kurulu’nun ülkemize, Konya’mıza, paydaşlarımıza, grubumuza ve çalışanlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
İttifak Holding
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.