Kale Grubu Kurucusu İbrahim Bodur Anısına Ödül

Türkiye’nin önde gelen sanayi gruplarından Kale Grubu, kurucusu ve Onursal Başkanı İbrahim Bodur’un anısını ve mirasını yaşatmak amacıyla İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödülü düzenliyor.

Bu yıl ilki verilecek olan ve geleneksel hale gelmesi hedeflenen İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödülü ile Türkiye’nin gelecek vadeden sosyal girişimcileri ödüllendirilecek.

Proje hakkında konuşan Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay şu görüşleri ifade etti:

“Rahmetli kurucumuz İbrahim Bodur, tek başına özgün bir kalkınma modeli oluşturmuş, Çanakkale’de bir sanayi geleneği yeşertmeyi başarabilmiş ender kişilerden biri. Anadolu’da kalkınmanın önünü açan bir vizyoner, yerel değerleri küresel vizyonuyla harmanlayan cesur bir girişimciydi. Tüm hayatı boyunca insanı merkeze koyan anlayışından hiç ödün vermedi. Bizler de onun vizyonu doğrultusunda ilerlerken, İbrahim Bodur’dan devraldığımız sorumluluğu daha yükseklere çıkarma kararlılığımızı miras projeleri ile devam ettirmeye gayret ediyoruz. Bu nedenle, bu topraklardan sosyal fayda yaratacak nice yeni nesil sosyal girişimcilerin, İbrahim Bodur’ların çıkmasını teşvik etmek ve sosyal girişimcilik ekosistemini desteklemek amacıyla hayata geçirdiğimiz; İbrahim Bodur ruhunu yaşatacak, onun adına yaraşır İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödülü bizim için çok kıymetli. Bu projeyi ilham veren sosyal girişimlerle geleceğe taşımak ve etki alanını genişletmek en büyük isteğimiz.” 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.