Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bugünün gündemi HAVA HAREKATI türk silahlı kuvvetleri süt ihracat tsk 14 Nisan 2024 Gündem Özeti

“Karakomik Filmler 2” Oyunculu Gösterimi Panora’da!

Ankaralı sinemaseverlerin uğrak yeri olan Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde, sinemaseverlerle “Karakomik Filmler 2” oyuncuları ile bir araya geliyor. 


Bugüne kadar uluslararası başarı yakalamış filmler de dâhil olmak üzere, birçok sinema filminin galasına ve oyunculu gösterimine ev sahipliği yapan Panora; heyecanla beklenen, başrollerini Cem Yılmaz, Özkan Uğur, Büşra Develi, Cem Davran, Özge Özpirinçci ve Çağlar Çorumlu gibi isimlerin paylaştığı, yönetmen ve senarist koltuğunda ise Cem Yılmaz’ın yer aldığı “Karakomik Filmler 2” filminin Ankara’daki oyunculu gösteriminde başrol oyuncularını ağırlamaya hazırlanıyor. 

“Karakomik Filmler 2” Oyuncuları 18 Ocak’ta Panora’da!

Filmin vizyona girdiği ilk hafta sonu, 18 Ocak Cumartesi günü, Cem Yılmaz ve film ekibinin katılımıyla gerçekleşecek oyunculu gösterim için Panora, tüm sinemaseverleri saat 16.30’da Cinemaximum’da buluşmaya davet ediyor. “Karakomik Filmler 2”nin 17.00 seansını Cem Yılmaz ve film ekibi ile birlikte izlemek isteyen sinemaseverler, filmin biletlerine 16 Ocak Perşembe gününden itibaren Panora Cinemaximum’dan veya Cinemaximum’un internet sitesinden ulaşabilecek.  
“Deli” ve “Emanet” adında iki filmden oluşan “Karakomik Filmler 2” filminde “Deli”, en büyük hayali sevdiği kızın karşısında oturmak olan bir taksicinin, gece mesaisinde başına gelen olayları konu ederken; “Emanet” filmi ise, yetenek yarışmalarına katılıp bu sayede şöhret olmanın hayalini kuran bir dansçının hikâyesini konu ediniyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.