Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan fenerbahçe babacan Vergi EMİNE ERDOĞAN çin

Kelkit Doğal Gaza Kavuşuyor

Aksa Doğalgaz, Gümüşhane Bayburt lisans bölgesinde yer alan Kelkit ilçesine doğal gaz ulaştıracak.
 
Bakanlar Kurulu’nun doğal gazın ülke genelinde yaygınlaştırılması kararından sonra Gümüşhane’nin Kelkit ilçesi, Kasım ayında doğal gaza kavuşacak. Türkiye genelinde 27 il, 135 ilçede ve beldede doğal gaz dağıtımı yapan Aksa Doğalgaz, Kelkit’e doğal gaz ulaştıracak.

Proje hakkında bilgi veren Aksa Doğalgaz CEO’su Yaşar Arslan, 75 kilometre şebeke altyapısıyla 3 bin konuta eşdeğer aboneye doğal gaz arzı sağlamayı planladıklarını dile getirdi. Arslan Kelkit’te yılsonuna kadar 10 milyon lira yatırım yapmayı hedeflediklerini söyleyerek “Kelkit ilçemizde önümüzdeki 5 yılda 20 milyon TL yatırım yapmayı planlıyoruz. Bu yatırımlar neticesinde, Kelkit’te doğrudan ve dolaylı olarak 80 milyon TL’lik bir ekonomik büyüklük oluşacak” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.