Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası transfer cumhurbaşkanı tsk shell dbp siirt il başkanı Reşit Teymur türkiye operasyon TürkiyeİşBankası amerika birleşik devletleri memur

Kibar Holding İnsan Kaynakları Bölüm Başkanlığına Şennur Kuru Atandı

Kibar Holding İnsan Kaynakları Bölüm Başkanlığı görevine, 6 Kasım 2017 itibariyle  Türk Telekom’da İnsan Kaynakları İş Ortaklığı Direktörlüğü görevini yürüten  Şennur Kuru atandı.

Şennur Kuru kimdir?

Meslek hayatına 1999 yılında Toprakbank’ta başlayan Şennur Kuru, Yıldız Holding, Sabancı Holding ve Enerjisa’da İnsan Kaynakları alanında çalışmıştır.

Avea’da Organizasyonel Gelişim Direktörlüğü ve Sabancı Holding’de Grup İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevlerini üstlenmesinin ardından son olarak Türk Telekom’da İnsan Kaynakları İş Ortaklığı Direktörlüğü görevini yerine getirmiştir.

İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği Lisans programı mezunu olan Şennur Kuru, 6 Kasım 2017 itibariyle ise Kibar Holding’de İnsan Kaynakları Bölüm Başkanı olarak göreve başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.