Kiğılı'dan Bürolara Özel Takım Elbise

Türkiye’nin uluslararası çapta tanınan giyim firmalarından Kiğılı, bürolara özel bir takım elbise dizisiyle yeni çıkış yaptı.

Kiğılı’dan yapılan açıklamaya göre “beyaz yakalı” giyimi ve özel günlerin vazgeçilmezi takım elbiseler, Kiğılı tasarımıyla piyasaya sunuldu. Nitelikli kumaşlardan üretilen takım elbiseler, slim fit ve klasik modelleriyle baylar için tasarlandı.  Öncü bir seri oluşturan Kiğılı dizisinin özel geceler, davet ya da iş toplantıları için uygun olduğu belirtildi. Takım elbise koleksiyonunda mavi ve grinin tonları ön plana çıkıyor. Klasik ve “slim fit” modellerde kareli, düz, ekose, çizgili, kuşgözü desenler dikkat çekiyor. Yelekli takımlar da farklı seçenek sunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.