Longines Topkapı Koşusu’nda Kazanan: Wonnemond

Türkiye Jokey Kulübü (TJK) Hipodromu’nda düzenlenen festival kapsamında Longines Topkapı Koşusu’nun kazananı “Wonnemond” atı oldu.

Longines Uluslararası Yarış Festivali, İsviçreli saat uzmanı Longines sponsorluğunda gerçekleşti. Longines, bu yıl da yarış festivalinin “Unvan Ortağı”, “Resmi Zaman Tutucusu” ve “Resmi Saati” oldu.
 
Longines Uluslararası Yarış Festivali’nin 2. Gününde, festivalin en önemli koşusu “Longines Uluslararası Topkapı Koşusu” izleyicilere heyecanlı dakikalar yaşattı. Saat 17.30’da Veliefendi Hipodromu’nda start verilen Longines Uluslararası Topkapı Koşusu’nu Klaus Wilhelm’in sahibi olduğu Wonnemond isimli safkan, jokeyi Daniele Porcu ile kazanarak festivale damgasını vurdu. Festivalin Resmi Zaman Tutucusu Longines tarafından yarışın süresi 1:35:28 olarak belirlendi.
 
TJK’nın düzenlediği festivalin Unvan Ortağı , Resmi Zaman Tutucusu ve Resmi Saati olan Longines, kazanan atın sahibi, antrenörü ve jokeyine de Longines Conquest Classic koleksiyonuna ait saat hediye etti.
 
Bu yıl ikincisi düzenlenen Longines Uluslararası Yarış Festivali, dünyaca ünlü bir futbol yıldızını da ağırladı. Premier ligde Southampton Futbol Takımı’nda forvet oynayan Charlie Austin da “Another Batt” isimli atı ile festivale katıldı.
 
TJK Veliefendi Hipodromu’nda gerçekleştirilen festival kapsamında Longines Zarafet Ödülü töreni de düzenlendi. Festivalin ikinci gününde Longines Marka Koordinatörü Beliz Erdem Ünsal, TJK Kurumsal İletişim Müdürü Aylin Sevim ve TJK Asli Üyesi Murat Kadaifçioğlu‘ndan oluşan jüri, davetliler arasında bulunan en zarif kadın davetliyi seçti. “Longines Zarafet Ödülü”nü kazanan Arzu Bekir Aracı’ya , Longines Marka Koordinatörü Beliz Erdem Ünsal, Zarafet Ödülü olan Conquest Classic koleksiyonuna ait zarif saati takdim etti.
 
İstanbul Longines Uluslararası Yarış Festivali’ne katılan izleyiciler yarış heyecanıyla beraber İsviçreli markanın klasik zarafetini ve saat üretimindeki uzmanlığını temsil eden festivalin Resmi Saati The Longines Master Collection’a ait modelleri de keşfetme imkânı buldu. Gün ışını mavi kadranı ve mavi timsah derisi kayışı ile koleksiyona yeni katılan modeller davetliler tarafından yoğun ilgi gördü.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.