Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası 10 Kasım amerika çin transfer cumhurbaşkanı TÜRKPA Anıl İlter Savcı Oluyor Kurban kesim bedeli Avrasya Hastanesi İzmir depremi

Lüks Otomobil Tutkunlarının Beklediği Araba Piyasaya Çıktı

Aston Martin ve İtalyan tasarım merkezi Zagato ortaklığının son ürünü olan ve sınırlı sayıda üretilen yeni Vanquish Zagato Coupe piyasaya çıktı.
 
Vanquish Zagato Konsept, 2016 Mayıs ayında İtalya'nın Como Gölü'nde yer alan prestijli Concorso d'Eleganza Villa d'Este'de, lüks otomobil tutkunlarıyla buluştu. Aston Martin'in İngiltere Gaydon'daki üretim tesisinde yoğun müşteri talebi üzerine, 99 adet modelin üretimine başlandı.
 
50 yılı aşkın bir iş birliğinin ürünü olan beşinci otomobil olan  Vanquish Zagato Coupe,kendine has lüks ve sportif tasarımıyla dikkat çekti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.