Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

Madame Tussauds İstanbul’dan Bol Yıldızlı Bayram Hediyesi

Madame Tussauds İstanbul, Ramazan Bayramı’na özel hazırladığı kampanya ile yetişkin ve çocuk biletlerinde tek fiyat avantajı sunuyor; online biletini bayram öncesinde alanlar karlı çıkıyor. 31 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında dört gün boyunca geçerli olacak indirimli biletler, biletix.com.tr üzerinden satın alınabilecek.

Dünyadan ve Türkiye’den çok sayıda ünlü ismin figürüne ev sahipliği yapan Madame Tussauds İstanbul, Ramazan Bayramı’nı online satın alımlarda geçerli tek fiyat avantajı sunan kampanyası ile karşılıyor. Tüm ailenin hesaplı eğlencenin tadını çıkarabileceği cazip indirimlere sahip kampanya kapsamında, biletini 31 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında Madame Tussauds İstanbul biletix.com.tr üzerinden satın alanlar, eğlence merkezine ister bayramda isterse 30 gün içinde dilediği bir başka günde gitme şansına da sahip oluyor. Garanti Bankası kartına sahip ziyaretçileri ise Madame Tussauds İstanbul gişelerinden satın alacakları biletlerde yüzde 25 indirim avantajı bekliyor.

Online satın alımlarda geçerli olacak dört günlük kampanya boyunca, Madame Tussauds İstanbul giriş biletlerine çocuk ve öğrenciler için 59 TL yerine 47 TL’ye, yetişkin biletlerine ise 80 TL yerine yine 47 TL’ye sahip olabilirsiniz. Biletinizi 31 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında alıp ister bayram süresince isterseniz de 30 gün içinde dilediğiniz zamanda kullanabilir, mağazada ise seçili ürünlerde yüzde 30 indirim fırsatından yararlanabilirsiniz. Madame Tussauds İstanbul’un bayram fırsatını kaçırmayın!

Madame Tussauds İstanbul’da “yıldızlarla yıldız olun”

Merlin Entertainments’ın 250 yıllık bir tarihe sahip balmumu müzesi Madame Tussauds’nun İstiklal Caddesi üzerinde yer alan merkezinde, farklı zamanlarda farklı coğrafyalarda yaşamış tarih, kültür-sanat, bilim, spor ve eğlence alanlarında ün yapmış kişilerin balmumu figürleri sergileniyor. İnteraktif bir eğlence deneyimi sunan Madame Tussauds İstanbul’da, Mustafa Kemal Atatürk, Mevlana Celaleddin-i Rumi, Zeki Müren, Murat Boz, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Justin Bieber, David Bechkam, Leonardo Da Vinci, Madonna, Albert Einstein, Steve Jobs gibi 60’dan fazla ünlü isimin figürü yer alıyor. Madame Tussauds İstanbul, haftanın her günü 11:00 – 22:00 saatleri arasında ziyaret açık.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.