Öne Çıkanlar bugünün gündemi cumhurbaşkanı erdoğan terörist pkk azerbaycan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank

Madonna Yeni Yılda Türk Markası Bee Goddess’in Sirius Yıldızı İle Parladı

Dünyanın ilk tılsım mücevher markası Bee Goddess, pop müziğin efsane ismi Madonna'nın bir kez daha tercihi oldu. Ece Şirin'in tasarladığı Bee Goddess tılsımları dünyaca ünlü yıldızları etkisi altına almaya devam ediyor.

Bee Goddess'ın müdavimleri arasında yer alan Madonna, yeni yıla Sirius Yıldızı yüzüğü ve güçlü anlami ile girmek istedi. Daha önce Bee Goddess’ın Eye Light, Sword ve Eagle sembollerinden yana tercihini yapan Madonna, bu kez gökyüzünün en parlak yıldızı olan Sirius Yıldızı'nı seçti. 

Madonna’nin parmağından çıkarmadığı yüzüğü kullanmasında ki en büyük sebeplerden biri Sirius Yıldızı’nın büyük anlami.

SIRIUS YILDIZI Kalp ışıltısı
Gökyüzünün en parlak yıldızı Sirius, ilahi bilgelik ışığıdır. Tüm kozmosun içindeki sevgi ve harmoniyi sembolize eder. Güneş fiziksel yaşamı beslerken, Sirius ruhun ışıltısıdır; kişinin manevi bilincini güçlendirerek; hayal gücünü, içsel vizyonlarını ve yaratıcılığını zenginleştirir.
Sirius ışığı ile kişi yüceliğinin, öz cevherinin, yaşama gelme amacının farkındalığına kavuşur; varoluşun içindeki büyüyü algılar ve kendi mucizelerini kolaylıkla gerçekleştirir. Sirius’un 5 köşesi hava, su, toprak ve ateş elementleri ile ruhun ışığını, dişil enerji sayısı 2 ile eril enerjinin sayısı 3’ü birleştirir. Kendi içindeki tamlığa ve bütünlüğe kavuşan kişi kalbine doğan ilhamı hayata geçirir.

ENERJİLERİ: Ruh bilgeliği, mükemmellik, sevgi, birlik, şans, beraberlik, korunma, sağlık Astrolojik anlamıyla Sirius, düşünme kapasitesi ve gelişmeyi ifade eder. Bu yıldız Jüpiter ve Mars karakterindedir. Genişlemek, büyümek ve yakıcı kelimeleri Sirius’u ifade eden kelimelerdir.
Kişinin bir ideal uğruna kendini aşması, yaptığı küçük bir işle bütünü yani kolektifi etkileyecek güce sahip olması, yaptığı işlerin dünyevi anlamda kutsal olması anlamlarına gelir. Doğum haritalarında yükselen ya da tepe noktası ile kavuşumda ise kişiye talih, ün, şöhret verdiği ifade edilir.

BEE GODDESS KOLEKSİYONLARI TÜM DÜNYADA
Bee Goddess, Türkiye’de Akmerkez, İstinyePark, Akasya AVM’de, Londra’da ve Bakü'de bulunan özel mağazalari ve tüm dünyada 43 noktada bulunan satış noktaları ile lüksün zirvesinde parlayan Türk markasi olarak yer aliyor.
Los Angeles, New York, Londra, Paris, Capri, Ibiza, Hong Kong, Dubai gibi dünyanın en gözde şehirlerinin en prestijli mağazalarında ışıldayan Bee Goddess, bu sene Londra Harrods’ta ise 7. yılını tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.