Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hüddam 3: Lamia Sebahat Aydın

Mall of İstanbul’da “Efsane İndirim Günü”

Mall of İstanbul ziyaretçileri 23 Haziran Cuma günü “Efsane İndirim Günü” ile bayram coşkusunu erken yaşadı. Yüzlerce markanın özel ürünleri Efsane İndirim Günü’ne özel yüzde 70’e varan indirimlerle satışa sunuldu. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘Efsane İndirim Günü’nde Murat Boz konser verdi.
 
Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi tarafından tüm dünyada “En İyilerin En İyisi” seçilen Mall of İstanbul, bayram sevincini ziyaretçilerine ‘Efsane İndirim Günü’ ile erkenden yaşattı.‘Efsane İndirim Günü’ne özel dekorasyondan tekstile, teknolojiden aksesuara, mobilyadan hediyelik eşyaya kadar pek çok ürün yüzde 70’e varan indirimlerle satışa sunuldu. Mall of İstanbul ziyaretçisi, 10 TL’ye pantolon, 19 TL’ye gömlek, 29 TL’ye elbise 99 TL'ye takım elbise aldı. Mall of İstanbul, ‘Efsane İndirim Günü’nde bu sene de rekor seviyede ziyaretçi sayısına ulaştı. 80 bini aşkın ziyaretçinin yanı sıra perakende dünyasından Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı ve Terteks Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel, Ayakkabı Dünyası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akbacakoğlu, AVVA Yönetim Kurulu Başkanı ve BMD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Atik gibi önemli isimler de Mall of İstanbul’daydı.

Tüketici ve Perakendeci İçin Karlı Gün

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, “Mall of İstanbul’un gelenekselleştirdiği ‘Efsane İndirim Günü’nün bu yıl 4.’sünü düzenliyoruz. Birleşmiş Markalar Derneği (BMD)’yle gerçekleştirdiğimiz ve tüm perakendecilerin katıldığı bu günde farklı kategorilerde indirimlerin olduğu hareket, eğlence, alışveriş dolu bir gün yaşıyoruz. Ziyaretçilerimiz hem gün içerisinde AVM’de düzenlediğimiz aktivitelerle eğlendiler, hem Murat Boz konserine katıldılar hem de 24.00’a kadar alışveriş yaptılar. Tüketiciye ve perakendeciye önemli bir hizmet sunan bu gibi günler ülke ekonomisine de değer katıyor” ifadelerini kullandı.

‘Efsane İndirim Günü’ne ‘Siyah Cuma’ Benzetmesi

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı ve Terteks Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Öncel ise, “Bugün Mall of İstanbul’da sezon fiyatlarının çok aşağısında indirimli ürünler satılıyor. Amerika’da Siyah Cuma (Black Friday) denilen bir indirim günü vardır. İnsanlar alışveriş yapmak için kapıları zorlar. Biz de burada aslında benzer bir coşkuyu yaratıyoruz. ‘Efsane İndirim Günü’nün ekonomiyi canlandırmak açısından çok önemi var, 2016 zor bir yıl oldu. Perakende sektöründeki arkadaşlarımızın da morale ihtiyacı var, bu tip etkinlikler hem perakendeci hem de ziyaretçilerimiz için önemli” değerlendirmesinde bulundu.

Murat Boz “Allah Kimseyi Bahtsız, Sevgisiz, Dostsuz ve Aşksız Bırakmasın”

Murat Boz, saatler 21.30’u gösterdiğinde Mall of İstanbul’un konser alanında sahneye çıktı. Bir saat boyunca sahnede kalan sanatçının konserini yaklaşık 15 bin kişi izledi. Murat Boz gösterilen yoğun ilgi ve sevgi karşısında hayranlarına “Allah kimseyi bahtsız, sevgisiz, dostsuz ve aşksız bırakmasın” dedi. En popüler sarkıllarını sevenleri için söyleyen Boz, ‘Hayat Öpücüğü’ sarkışıyla veda etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.