Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Pandemi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi chp niğde milletvekili ömer fethi gürer

Mediamarkt Türkiye Bu Yıl 95 Milyon TL Yatırım Yapacak

Türkiye'de elektronik perakende sektöründe faaliyet gösteren MediaMarkt Türkiye, 2018’de 95 milyon TL’ye yakın yatırım yapacağını duyurdu.

MediaMarkt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım, düzenlediği basın toplantısında 20'den fazla yeni mağaza açarak büyümeye devam ettiklerini belirterek, “Mart ayı sonu itibarıyla toplam 150 bin metrekare ile elektronik perakende şirketleri arasında Türkiye’nin en büyük satış alanına sahibiz. Üstelik mağazalarımızda ve mediamarkt.com.tr’de yıllık olarak ortalama 150 milyon ziyaretçimizi ağırlıyoruz" dedi. MediaMarkt Türkiye olarak 2020 yılında açık ara pazar lideri olma hedefiyle yola çıktıklarını belirten Gökyıldırım, 2017 yılında ilk kez bir yılda 12 mağaza açılışı gerçekleştirdiklerini ve bu yıl da 95 milyon TL’ye yakın bir yatırım yapacaklarını belirtti.

“E-TİCARET YÜZDE 30 BÜYÜDÜ”

E-ticaret kanalının 2017'de yüzde 30 büyüdüğünü ifade eden Gökyıldırım, "Toplam grup cirosunun yüzde 9’unu oluşturan e-ticaret kanalında dijitalleşmeye odaklanarak yatırımlarını sürdürecek olan MediaMarkt, online alışveriş yapıp ürünü mağazadan teslim almak isteyen tüketicilere ‘pick-up’ hizmeti ile uçtan uca kesintisiz çok kanallı bir hizmetini etkin bir şekilde sürdürüyor" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.