Öne Çıkanlar AİLE Covid19 Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi Aboubakar Aleksey Navalnıy bahçeli gündem özeti kasımpaşa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Alparslan Türkeş Hoşgör Sen Ak Parti Kemer İlçe Başkanı Uğur Ozan Gazioğlu

Mediamarkt’ta Gece Yarısı İPhone 11 Çılgınlığı

Apple’ın en yeni akıllı telefonları iPhone 11’ler; çarşambayı perşembeye bağlayan gece saat 00.00’dan itibaren farklı illerdeki MediaMarkt mağazalarında satışa sunuldu. Teknolojiseverler en yeni iPhone’ların Türkiye’deki ilk sahiplerinden olmak için uzun kuyruklar oluşturdu.


Avrupa’nın açık ara bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, Apple’ın en yeni cihazları iPhone 11’lere sahip olmak isteyen teknolojiseverler için perşembe gecesi kapılarını saat 00.00’da açtı.

iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max’in satışa sunulduğu etkinlikler Türkiye’nin farklı illerindeki MediaMarkt mağazalarında gerçekleşti. iPhone 11’lere ilk sahip olmak isteyen teknolojiseverlerin oluşturduğu uzun kuyruklar dikkat çekerken iPhone 11 Pro 10.999 TL’den, iPhone 11 Pro Max’e ise 11.999 TL’den satışa sunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.