Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Metrobüs ve Otobüsler Aralıksız Çalışıyor

İstanbul’da etkili olan olumsuz hava koşulları otobüs ve metrobüs seferlerini kısa süreli etkiledi. Erken saatlerden itibaren çalışmalarına aralıksız devam eden İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü ekipleri ulaşımda herhangi bir aksaklık yaşanmaması için seferber oldu.

İETT’nin yaptığı açıklamada,c’in vermiş olduğu talimatla kilit noktalarda İETT ekipleri denetlemelerini sıklaştırdığı ve yapılan çalışmalarla otobüs ve metrobüs seferlerinin aralıksız devam ettiği kaydedildi.

Çalışmaların, İkitelli Otobüs Filo Yönetim Merkezi ile Edirnekapı Metrobüs Komuta Merkezi’nden yönetildiği ve acil durumlara anlık müdahale edildiği belirtildi. İETT son olarak şunları açıkladı, “Vatandaşlar ulaşımla ilgili yardım taleplerini ALO 153 hattını arayarak yapabilecek. Ayrıca İstanbulluların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için çalışmalar gün boyu devam edecek.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.