Öne Çıkanlar azerbaycan Kent diyarbakır pkk Ayyuka eNBE akbank bugünün gündemi cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istanbul çin

Metropol İstanbul Açılış Festivali Başlıyor

Sanatın, modanın, dünya mutfağının, aile boyu eğlencenin ve alışverişin buluşma noktası olma amacıyla yola çıkan Metropol İstanbul, açılışını muhteşem hediyeler ve birbirinden eğlenceli etkinliklerle festivale dönüştürecek. Metropol İstanbul 30-31 Ağustos ve 1 Eylül tarihlerinde gerçekleştireceği festivalle İstanbullulara ‘merhaba’ diyecek.

Metropol İstanbul, 150 TL üzeri alışverişle katılmaya hak kazanılacak hediye çarkının yanı sıra açılışa özel olarak; 30 Ağustos, 30 Eylül tarihleri arasında yapılacak alışverişlerde 1 adet Jaguar’ın özel tasarlanan elektrikli otomobili i-Pace’i hediye edecek.
 

Sadece İstanbul’un değil, Türkiye’nin en iddialı alışveriş ve yaşam merkezlerinden biri olmaya aday Metropol İstanbul, 30 Ağustos’tan itibaren ziyaretçilerini ağırlamaya başlıyor. Açılışı bir festival ile kutlayacak olan Metropol İstanbul, 30 Ağustos-30 Eylül tarihleri arasında her yaştan ziyaretçisine birbirinden keyifli ve eğlenceli sürprizler sunacak.

30 – 31 Ağustos ve 1 Eylül tarihlerinde Radyo Karnaval imzalı ve farklı temalı dj partileriyle İstanbullular’a eğlenceli saatler yaşatacak olan Metropol İstanbul, ay boyunca birbirinden ünlü isimlerin konser ve gösterileriyle şölen yaşatacak. Brick People ve Walkabaout Team eğlenceli kostüm ve şovlarıyla ziyaretçileri karşılarken trio müzik grupları keyifli tınıları gün boyu ziyaretçilerle buluşturacak.

30 Ağustos – 8 Eylül arasında çocukların en sevdiği karakterler arasında yer alan Rafadan Tayfa gösterisi ve DinoLab çocuk kulübü çocukların eğlenceli zaman geçirmeleri için keyifli seçenekler arasında yer alacak.

Metropol İstanbul’da şölen, Brothers Trio, JazzTime Band, İldeniz Trio ve çeşitli dans gruplarının gösterileriyle ile devam edecek. Metropol İstanbul, Açılış Festivali ile Jaguar’ın en yeni ve elektrikli modeli i-Pace’i de ziyaretçilerine armağan edecek. 30 Ağustos 30 Eylül tarihlerinde yapılacak her 150 TL’lik alışveriş karşılığında bir çekiliş hakkı kazanan Metropol İstanbul misafirleri arasından bir talihli, yılbaşında geleceğin teknolojisine sahip Jaguar i-Pace kazanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.