Öne Çıkanlar bugünün gündemi cumhurbaşkanı erdoğan terörist pkk cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan azerbaycan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank

‘Millî Dayanışma’ya BtcTurk Desteği

BtcTurk, tüm dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye'yi de etkileyen Koronavirüs salgını ile mücadele amacıyla başlatılan ‘Millî Dayanışma Kampanyası’na destek olmak için 100 bin TL ön bağış yaptı.

Türkiye’nin ilk, dünyanın dördüncü bitcoin ve kriptopara alım satım platformu BtcTurk, salgından mağdur olan vatandaşlar için Cumhurbaşkanı öncülüğünde başlatılan Millî Dayanışma Kampanyası’na 100 bin TL ön bağışta bulunarak kullanıcılarını da kampanyaya katılmaya davet etti. Kullanıcılarının yaptığı toplam yardım 150 bin TL’ye ulaşıncaya kadar, her bir kullanıcısının yapacağı bağış tutarı kadar ek bağışta bulunacağını vurgulayan BtcTurk, 100 bin TL’lik başlangıç bağış miktarını, kullanıcılarının da katılımı ile toplamda 400 bin TL’ye çıkartmayı hedefliyor.

Millî dayanışma için birlik olmak zamanı…

BtcTurk CEO’su Özgür Güneri, Millî dayanışmanın önemine vurgu yaptığı açıklamasında;“Koronavirüs (COVID-19) salgınının tüm dünyada ve ülkemizde etkisini artırarak sürdürdüğü şu günlerde ülkemize ve milletimize olan güvenimizle bu zorlu günlerin üstesinden geleceğimize inancımız tam. BtcTurk olarak bu inançla ve ülkemize duyduğumuz sorumluluğun bilinciyle salgından mağdur olan vatandaşlarımız için Millî Dayanışma Kampanyası’na 100 bin lira bağışta bulunduk. Hedefimiz kullanıcılarımızı da kampanyaya dahil ederek toplamda 400 bin TL’lik hedefe ulaşmak. Dünyayı ve Türkiye’yi hem maddi hem manevi etkileyen bu salgınının en kısa sürede sona ermesini temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

BtcTurk, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile dünyanın ve Türkiye’nin mücadele ettiği koronavirüs salgınından dolayı, finans piyasalarında yaşanan dalgalanmalara destek için bankalara Türk Lirası çekme işlem ücretlerini bir süreliğine kaldırdığını duyurmuştu. 2 Nisan tarihinden itibaren kullanıcılarına bir müjde daha vererek, bankalara TL çekme işlem ücretini tamamen kaldırdı.

BtcTurk’e Twitter’den Güvenilirlilk Rozeti

Diğer yandan BtcTurk ve BtcTurkPRO, bilinen sosyal medya platformu Twitter'dan Güvenilirlik Rozetine layık görüldü. Dünyada yalnızca sayılı bitcoin ve kriptopara işlem platformunun sahip olduğu bu ayrıcalık ile Twitter topluluğuna farklı yayınlar sunmayı planlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.