Öne Çıkanlar galatasaray rusya Covid19 Koronavirüs chp terörist enflasyon Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar AİLE bugünün gündemi gündem özeti cumhurbaşkanı erdoğan

Milyonların Umutla Beklediği Amerika Green Card Çekilişi Sonuçları Açıklandı

Amerika’da yaşama hayali ile Green Card çekilişine katılan milyonlarca kişinin heyecanla beklediği Green Card sonuçları açıklandı.

Amerika Birleşik Devletleri’nde ömür boyu oturma ve çalışma hakkı kazandıran Green Card çekilişi için 6 Kasım 2018 tarihine kadar yapılan başvuruların sonuçları bu yıl 7 Mayıs Salı günü Türkiye saati ile 20.00 da açıklandı..

Green Card çekilişini tüm dünyadan her sene ortalama 125bin kişi kazanıyor. Bu rakam evli ve çocuklu olan talihlilerin aileleri ile birlikte 300-350 bin kişiye ulaşıyor.

Yüzbinlerce Türk vatandaşının da gelecek hayallerine ışık tutan Green Card çekilişi sonucunda 2018 yılında 4390 kişi çekilişi kazanarak hayallerine giden yolda en önemli avantajı yakalamış oldu. Bu rakam talihlilerin eş ve çocukları ile birlikte 12-13bin kişiye ulaştı.

Kazanıp kazanmadığınızı nasıl öğreneceksiniz?

Green Card Çekilişi başvurusu ve kazananlara danışmanlık konularında 2005 yılından bu yana hizmet veren Green Card 7/24 Müşteri Hizmetleri Yöneticisi Ozan Şirin,  Green Card talihlilerinin bilmesi gereken önemli konuları şöyle açıklıyor. “Green Card Çekilişi ile ilgili en önemli konu, hiçbir şekilde posta yolu ile gönderim yapılmadığıdır. Sonuçlar başvuru esnasında verilen teyit numarası (Confirmation number) kullanılarak sadece ABD Göçmenlik Dairesi Resmi sitesi’nden öğrenilebiliyor, başka bir yöntemle öğrenilmesi mümkün değildir.” diyen Şirin, Konsolosluktan aradığını söyleyenlere, ABD konsolosluklarından ya da Göçmenlik Dairesi’nden gönderilmiş gibi görünen e-postalara karşı dikkatli olunması konusunda da halkı uyarıyor.

Çekilişte kazanıp kazanamadığınızı nasıl kontrol edebileceğiniz konusunda bilgi almak için www.GreenCard724.com web sitesindeki “Çekiliş Sonucunu Öğrenme” sayfasını https://www.greencard724.com/kazanip-kazanamadiginizi-nasil-ogrenirsiniz.aspx  ziyaret edebilirsiniz.


Green Card kazanan kişilerin nasıl hazırlanması gerekiyor?

Çekiliş talihlilerini form doldurma, evrak hazırlığı ve mülakat aşamalarından oluşan 9-18 aylık bir süreç bekliyor.

Ozan Şirin, Green Card çekilişini kazananların her yıl sadece yüzde 20’sinin bu süreci başarıyla tamamlayıp Green Card sahibi olabildiğini belirtiyor. Kazananların yaptığı hatalar hakkında bilgi veren Şirin, “Green Card talihlileri, hatalı ve eksik form doldurma, yanlış bilgilendirilme ve mülakat öncesi yeterli hazırlık yapılmaması gibi sebepler yüzünden görüşme sırasında ya da öncesinde elenerek Green Card alma haklarını kaybediyorlar.”

Her yıl süreçte yeni düzenlemeler yapıldığını belirten Şirin, süreçteki son değişiklik hakkında bilgi verdi.
“2019 yılı itibari ile ABD Göçmenlik Dairesi kazananlardan Konsolosluk görüşmesi öncesi bazı belgeleri İngilizce çevirileri ile birlikte istemeye başladı.  Her yıl Green Card kazanma sürecinde yaşanan değişiklikler nedeni ile süreç önceki yıllara göre daha da karmaşık ve takip edilmesi zor bir hal alıyor. GreenCard724.com danışmanlık ekibi olarak süreçte yaşanan tüm yenilik ve gelişmeleri en detaylı şekilde takip ediyor ve müşterilerimizin bu gelişmelerden en kısa zamanda haberdar olmalarını sağlıyoruz.” dedi.

Ozan Şirin, Green Card 7/24 olarak Green Card çekilişini kazananlara verilen danışmanlık hizmeti ile Green Card göçmenlik vizesi alma garantisi verdiklerini ve danışmanlık hizmetlerinin formların doldurulmasından Amerika’da Green Card’ların teslim alınmasına kadar olan tüm süreci kapsadığını belirtiyor.

%100 Green Card alma garantisi ile birebir özel danışmanlık hizmeti konusunda bilgi almak için www.GreenCard724.com web sitesindeki “Kazananlara Danışmanlık” https://www.greencard724.com/kazananlara_danismanlik.aspx ve “Kültürel Oryantasyon” https://www.greencard724.com/kulturel_oryantasyon_egitimi.aspx  sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

Green Card kazananlar Green Card 7/24 YouTube kanalındaki Kazananlara Özel videoları mutlaka izleyin ve bu videoları izlemeden harekete geçmemenizi tavsiye ediyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.