Öne Çıkanlar AES Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici uyarı zeynep altıokun soru önergesi işleme konmadı MTV BİRİNCİ ÖDEME SON GÜN Milli Savunma Bakanlığı Tersaneler Genel Müdürü kim oldu BM Kadını Güçlendirme İlkeleri Bildirisi yayın yasağı ahmet davutoğlu eğitimle ilgili ne dedi Devlet Memurları Yiyecek Yardımı Yönetmeliği Arınma Gecesi: Seçim Yılı OSMANLISPOR AVRUPA KUPALARINA KATILACAKMI HAVA HAREKATI

MINI’den Ağustos Ayına Özel Fırsatlar

Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörü olduğu MINI, Ağustos ayına özel hazırladığı kampanya ile cazip fırsatlar ve takas desteği sunuyor.

MINI, Ağustos boyunca geçerli kampanya kapsamında MINI Countryman modelinde geçerli 60.000 TL’ye kadar 12 ay, %0 faiz oranlı kredi imkânı sunuyor. Ayrıca Ağustos ayında yeni bir MINI sahibi olmak isteyenler, tüm MINI modellerinde geçerli 3.000 TL’ye varan takas desteğinden de yararlanabiliyor.

Ağustos ayına özel MINI Online Satış platformundan rezervasyonu yapılan otomobil alımlarında ise İlk Bakım hediye ediliyor. MINI Türkiye’nin stoğunda bulundurduğu tüm modellerin, fiyat, renk ve donanım seçeneklerine kadar bütün detaylarının görüntülenerek rezerve edilebildiği MINI Online Satış platformuna https://onlinestore.mini.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.