Öne Çıkanlar gündem özeti gündem başlıkları Afrin çin Muhbir ysk Hakkari pkk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik

Mondelēz International Türkiye’de Üst Düzey Atama

Mondelēz International Türkiye’de, Çikolata & Bisküvi Kategori Planlama ve Aktivasyon Müdürlüğü görevine, hızlı tüketim sektöründe pazarlama ve satış geliştirme uzmanlığı bulunan Asaf Kaan Günhan getirildi.

Asaf Kaan Günhan, Mondelēz International Türkiye Çikolata & Bisküvi Kategori Planlama ve Aktivasyon Müdürü pozisyonuna atandı. Günhan, kategori satış ve iş geliştirme alanlarının işleyişinden sorumlu olacak.

Asaf Kaan Günhan kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünden mezun olan ve İstanbul Üniversitesi’nden MBA diplomasına sahip Günhan, kariyerine 2004 yılında ANP Tarım San. Tic. Ltd. Şti. şirketinde Yönetici olarak başladı. 2007 yılından itibaren Coca-Cola İçecek’te değişik görevler üstlenen Günhan, Mondelēz International Türkiye’ye katılmadan önce Coca Cola Company’de Doğadan Ticari Pazarlama Müdürü olarak görev alıyordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.