Öne Çıkanlar diyarbakır Kent azerbaycan istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Prof. Dr. Elif Erhan Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan Ayyuka CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut eNBE Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu

Motosiklet Etkinliklerinin En Büyük Destekçisi Motul

Motosiklet kullanıcılarının tercihi Motul, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de iki teker etkinliklerinde yer almaya devam ediyor. Motul’un motosiklet ürünlerindeki bu dominasyonu, yarışlarda uzun yıllardır elde ettiği tecrübeye ve başarıya dayanıyor. Performans ve dayanıklılığı bir arada sunan 300V serisi ve motosiklet bakım ürünleri ile Motul, yarış takımlarına güç katıyor.

Dünyada Motor sporlarına Motul İmzası

Motul, tüm dünyada milyonlarca sporsever tarafından takip edilen en üst seviye motosiklet yarışlarında takımların en büyük destekçisi. MotoGP’de organizasyonun teknik partneri olan Motul, Suzuki MotoGP takımının da sponsoru. MotoGP tutkunlarını da unutmayan Motul, Super Fan ismini verdiği etkinlikle pandemi süreci öncesi her yarışta bir misafiri padok alanında ağırlayarak pistteki heyecanı yakından yaşama şansı veriyordu. Pandemi sonrasında, MotoGP tutkunlarının gözdesi bu etkinliğin de devam etmesi planlanıyor.

Ülkemizde Kenan Sofuoğlu’nun başarıları ile tanınan ve bu sene Toprak Razgatlıoğlu’nun katılımı ile popülerleşen WorldSBK yarışlarının da isim sponsoru ve en büyük destekçisi Motul. Toprak Razgatlıoğlu’nun yarıştığı Pata Yamaha takımı, Motul sponsorluğunda şampiyonada boy gösteriyor.

Motosiklet dayanıklılık yarışlarının koşulduğu FIM Endurance World Championship’te zafere koşan takımların tercihinin Motul olması şaşırtıcı değil. Motul’un performansı ve dayanıklılığı bir arada sunan 300V yağları, birçok yarış takımı tarafından tercih ediliyor.

Türkiye’nin Zorlu Parkurlarında Motul’un Madeni Yağları, Motosikletleri Koruyor

Motul dünyada olduğu gibi Türkiye’de de önemli motosiklet etkinliklerinde yer alıyor. Geçtiğimiz aylarda yapılan Transanatolia Rallisi’nde Enduro School Racing takımına destek veren Motul, bu hafta da önemli bir etkinlikte yer alacak.

Antalya Kemer’de 23-26 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan Sea To Sky yarışına katılacak olan Sherco’nun destekçisi Motul olacak. Sherco fabrika takımından Mario Roman ve Wade Young’ın start alacağı yarışta Türk sporcu Bayram Uysal da Sherco ve Motul desteği ile yarışacak. Bu yıl pandemi sebebi ile zorlu şartlar altında gerçekleştirilecek Sea To Sky’ın 11. yılında, Motul-Sherco iş birliği birincilik için zorlu parkurda olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.