Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp abd Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Netaş’ın Marka ve İletişimden Sorumlu İcra Kurulu Üyeliğine Buket Okumuş Atandı

Netaş’ın Marka ve İletişimden sorumlu İcra Kurulu Üyeliğine, iletişim sektöründe 20 yıllık tecrübesi olan Buket Okumuş atandı. Buket Okumuş yeni görevinde, Netaş’ın tüm paydaş iletişimini yürütecek.

Buket Okumuş kimdir?

Netaş’tan önce ING Bank’ın Kurumsal İletişim Grup Müdürlüğünü 7 yıl boyunca yürüten Okumuş, bu rolünden önce farklı PR ajanslarında uzun yıllar çeşitli yerel ve çok uluslu markalara iletişim danışmanlığı verdi. Okumuş, kariyerinin bir bölümünde Boğaziçi Üniversitesi’nde kurumsal ve pazarlama iletişimi dersleri verdi ve Koç.Net’in Pazarlama İletişimi Müdürlüğünü yürüttü.

Hacettepe Üniversitesi Mütercim Tercümanlık mezunu olan ve Marmara ve Maine üniversitelerinden MBA derecesi bulunan Buket Okumuş, Kurumsal İletişimciler Derneği, TÜHİD, IPRA ve Uluslararası Kurumsal İletişimciler Birliği üyesi, evli ve ikiz annesi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.