Öne Çıkanlar gündem özeti gündem başlıkları Afrin çin Muhbir ysk Hakkari pkk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik

Novartis İlaç Bilimsel Operasyonlar Direktörlüğü’ne Diyar Akkaynak Atandı

Novartis Onkoloji Birimi’nde Medikal Direktörlük görevini başarıyla yürütmekte olan Diyar Akkaynak, Novartis İlaç Bilimsel Operasyonlar Direktörü olarak atandı.

Diyar Akkaynak kimdir?


2001 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Diyar Akkaynak, 2003 yılında Yeditepe Üniversitesi’nde MBA programını tamamladı.

Kariyerine Biofarma İlaç’ta Medikal Müdür olarak başlayan Akkaynak, daha sonra Eczacıbaşı İlaç’ta Medikal Müdür olarak çalıştı. Nisan 2007’de Medikal Müdür olarak Novartis Onkoloji Türkiye ekibine katıldı ve 2010-2014 yılları arasında Hematoloji Grup Medikal Müdürü olarak görevine devam etti. 2014’ten bu yana Novartis Onkoloji’de Medikal Direktör olarak görev yapan Akkaynak, bu süre boyunca birçok ürünün klinik çalışmalarında, ruhsat ve geri ödeme süreçlerinde ve lansmanında aktif görev aldı.

Anahtar Kelimeler:
NovartisNovartis Haberleri
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.