Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut binali yıldırım Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal En İyi Uluslararası Film Online İşlemler Cansu İvecen

Novartis Türkiye’den Rusya’ya Üst Düzey Atama

Novartis Türkiye’de İnsan Kaynakları Kıdemli İş Ortağı olarak görev yapmakta olan Deniz Öztaş, Novartis Rusya’ya İnsan Kaynakları Direktörü olarak atandı.

Deniz Öztaş kimdir?
Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Deniz Öztaş, İstanbul Üniversitesi’nde İnsan Kaynakları Yönetimi programını tamamlamıştır. Kariyerine, Uluslararası otel zincirinde İnsan Kaynaklarında başlamış, ardından yurt dışında Uluslararası Otel zincirinde Finans alanında görev yapmıştır. Türkiye’ye dönüşünde Turizm ve Otelcilik Endüstrisi’nde farklı zincirlerde, ardından Telekomünikasyon ve IT Endüstrisinde İnsan Kaynakları alanında devam etmiştir. 2005 yılında Novartis Türkiye’ye Farmasötik Operasyonlar İnsan Kaynakları Müdürü olarak katılan Deniz Öztaş, 13 yıl boyunca çeşitli görevlerde bulunmuş ve bu süre zarfında süreç odaklı yalın organizasyonel dönüşüm, fabrika organizasyonu yeniden yapılanması gibi stratejik projeleri başarıyla yürütmüştür. Novartis’te görevi süresince birçok global projenin Türkiye’de başarıyla uygulanmasına katkı sağlamıştır.

Anahtar Kelimeler:
NovartisNovartis Haberleri
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.