Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

Nurol İnşaat  Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi’ni İmzaladı

Faaliyeti’nin başlangıcından bu yana büyük çaplı ve yüksek teknoloji ürünü birçok ulusal ve uluslararası proje ile adını duyuran Nurol İnşaat, sürdürülebilir kalkınma ve dünya standartlarında iş yapma vizyonuna verdiği önemi, Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi ile imza altına aldı.



Sürdürülebilir gelişmeyi ve iyi kurumsal vatandaşlık uygulamalarını destekleyen ve aynı zamanda gönüllü bir girişim olan Küresel İlkeler Sözleşmesi’nin bir parçası olmaya adım atan Nurol İnşaat, evrensel ilkeler çerçevesinde iş dünyasında ve özellikle de inşaat sektöründe ortak bir kültürün oluşmasına katkıda bulunmayı amaçlıyor.


Nurol İnşaat, sözleşmeyi imzalayarak sorumluluk sahibi iş yönetimi anlayışı çerçevesinde, Dünya’nın en kapsayıcı sürdürülebilirlik platformunun bir parçası olmayı, ulusal ve uluslararası düzeyde iyi uygulama örneklerini sunarak diğer imza sahipleri ile tecrübe paylaşımını gerçekleştirmeyi ve kendi uygulamalarını geliştirmek adına ilgili kaynaklara ve deneyimlere erişimde etkin bir iletişim ağında yer almayı hedefliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.