Öne Çıkanlar pkk bugünün gündemi azerbaycan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istanbul

Okan Üniversitesi Hastanesi Dünya Şampiyonu Vakıfbank'ı Tebrik Etti

İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi, sağlık sponsoru olduğu  FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Voleybol Şampiyonu Vakıfbank Kadın Voleybol Takımını kutladı,


İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi’nin sağlık sponsoru olduğu Vakıfbank, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Çin’in Shaoxing kentinde düzenlenen FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Voleybol Şampiyonası finalinde Brezilya takımı Minas’ı, 25-23, 25-21 ve 25-19'luk setlerle 3-0 mağlup eden Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı, 3. Kez Dünya Şampiyonu oldu.

Türkiye'nin Uluslararası Alanda En Başarılı Takımı!


İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi  yaptığı açıklamada; 2017 yılının da Dünya şampiyonu olan sarı-siyahlılar, bu kupayı en çok kazanan Türk takımı oldu. Vakıfbank bu şampiyonlukla, “Türkiye'nin Uluslararası Alanda En Başarılı Takımı” unvanını da perçinlediğini belirterek Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı’nı tebrik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.