Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp abd Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Omega Pharma Yoluna “Perrigo” Olarak Devam Ediyor

Dünyaca ünlü kişisel bakım markalarıyla Türkiye’de de farklı kategori liderliklerine sahip olan Omega Pharma, bünyesinde bulunduğu Perrigo’yu adına taşıyarak yoluna Perrigo olarak devam ediyor.


Türkiye’de 2009’dan bu yana, kişisel bakım ve sağlık ürünleri pazarında Sebamed, Paranit, Predictor, XL-S, Vectavir, Gvyna, Omron, Deotak ve Depitak gibi çoğu kategorisinde lider birçok marka ile faaliyet gösteren Omega Pharma, bundan böyle Türkiye operasyonlarını Perrigo olarak sürdürecek.

Omega Pharma’nın Perrigo dönüşümü hakkında konuşan Perrigo Türkiye Genel Müdürü Aslı Biçer, küresel pazardaki 132 yıllık köklü geçmişiyle çok güçlü bir aktör konumuna gelen Perrigo’nun gücünü ve yenilenen vizyonunu arkalarına aldıklarını ve her zaman olduğu gibi beğeni ile kullanılan lider kişisel bakım markalarıyla Türkiye’deki faaliyetlerini büyüterek devam ettireceklerini söyledi.

Dünya ve ülkemiz genelinde sağlıklı yaşama doğru ciddi bir yönelişin söz konusu olduğunu kaydeden Biçer, “Sağlıklı yaşamak, bu konuda bilinçlenmek, kendimize değer vermek, sahip olduğumuz bedeni ve zihni en iyi halinde kullanmak, hayatı kaliteli şekilde yaşamak anlamına geliyor. Sağlıklı yaşam yolunda ilerlemeyi seçen tüketicilerin ihtiyaç ve istekleri artık “iyileşme”nin yanısıra “kendini iyi hissetme” ve “kendine değer verme”yi de kapsıyor. Perrigo olarak tam da bu noktada kendisine ve sevdiklerine değer veren tüketicilerin her yerde güvenerek satın alabilecekleri, kaliteli kişisel bakım ürünlerini erişilebilir kılma noktasında tüketici ile buluşuyoruz. Sağlık için kaliteden ödün vermemek, güvenilir markaları hayatınıza sokmak hızlı ve sağlıklı çözümü sunmakla kalmıyor, bu sayede kendinizi daha iyi hissetmenizi ve tekrar eden bir sağlık harcaması yapılmamasını da beraberinde getiriyor” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Omega Pharma
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.