Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis Hakurk

Ortensa Pere Cerci, Experian Türkiye Analitik Birimi Lideri Oldu

Experian Türkiye’de 1 yıldır Analitik Birimi Kıdemli Müdürü olarak görevini sürdüren Ortensa Pere Cerci, Experian Türkiye Analitik Birimi Lideri olarak atandı. Sektörde 12 yılın üzerinde deneyimi olan ve hem Türkiye hem de EMEA Bölgesi’nde Experian’ın ilk makine öğrenme projesini hayata geçiren Ortensa Pere Cerci, Experian Türkiye’nin analitik projelerini yönetecek.


Uzun yıllar HSBC’de hem Türkiye hem de İngiltere pazarı için analitik alanında projeler geliştiren Ortensa Pere Cerci, özellikle risk analitiği, karar destek sistemleri, kredi oluşturma, portfolyo yönetimi ve tahsilat alanlarında çalıştı. Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun olan Cerci, yüksek lisans eğitimini de yine Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nde tamamladı.

Experian Türkiye, Orta Doğu ve Rusya Analitik Lideri Simge Danışman, bu atamanın Experian Türkiye’nin analitik alanındaki çalışmalara verdiği önemin en iyi göstergelerinden biri olduğunu belirtti ve sözlerine devam etti: ‘Experian olarak, özellikle banka ve finans sektörüne uzun yıllardır karar destek sistemleri, stratejik risk yönetimi, analitik pazarlama, optimizasyon ve tahsilat gibi önemli alanlarda desteğimizi, sunduğumuz yenilikçi ve inovatif çözümlerimizle sürdürüyoruz. Bir yıldır Experian Türkiye’de Analitik Birimi Kıdemli Müdürü olarak görev alan Ortensa, sektördeki geniş bilgi ve tecrübesiyle Experian Türkiye Analitik Birimi Lideri olarak görevine devam edecek ve analitik birimi projelerimizi yönetecek. Experian Türkiye olarak analitik hizmetlere yaptığımız yatırımlar hız kesmeden devam edecek. Özellikle makine öğrenmesi ve yapay zeka tekniklerini kullanarak sektördeki tüm iş ortaklarımıza sunduğumuz çözümlerimizi geliştirmeye devam edeceğiz.’ dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.