Öykü Dalgün Acar, Pierre Fabre İlaç Ve Dermo-Kozmetik Türkiye İnsan Kaynakları Müdürü Olarak Atandı

2018-2019 döneminde Pierre Fabre global şirketleri arasında en hızlı büyüyenler arasında yer alan Pierre Fabre İlaç Türkiye, üst düzey atamalarına bir yenisini daha ekledi.

Öykü Dalgün Acar kimdir?

Öykü Dalgün Acar,Pierre Fabre Türkiye İnsan Kaynakları Müdürü olarak Mayıs 2019 itibariyle göreve başladı.

Kariyerine Eczacıbaşı-Baxter’da başlayan Öykü Dalgün Acar, insan kaynaklarının işe alım, ücret ve yan haklar, eğitim, yetenek yönetimi, performans değerlendirme, iç ve dış iletişim gibi birçok farklı fonksiyonunda görev aldı. Eczacıbaşı-Baxalta ve sonrasında Shire, dönüşüm ve birleşme süreçlerinde etkin rol oynadı.Son olarak Shire İlaç bünyesinde İsrail İnsan Kaynakları Müdürü ve EAMEA Bölgesi İnsan Kaynakları Proje Lideri görevlerini eş zamanlı olarak yürütmüş olan Öykü Dalgün Acar, İsrail organizasyonun kurulması ile EAMEA bölgesi bölgesel İK bilgi sistemleri ve yeni girilen pazarlardaki insan kaynakları altyapı kurulum projelerini yönetti.

2008 yılında Gazi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olan Öykü Dalgün Acar, Erasmus öğrenci değişim programıyla 6 ay boyunca Fransa’da eğitim gördü ve yüksek lisansını Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Yönetimi alanında tamamladı.Kariyeri boyunca ilaç sektöründe görev alan Öykü Dalgün Acar, 9 yıllık İnsan Kaynakları deneyimine sahip.

Anahtar Kelimeler:
Pierre Fabre İlaç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.