Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İyi Parti tsk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener esnaf Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar YKS chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

Pegasus, Bu Bahar 49,99 TL’den Başlayan Fiyatlarla Uçuracak

Pegasus Hava Yolları, 25-28 Ocak tarihleri arasında bilet alan tüm yolcularına 1 Mart 2017 - 22 Haziran 2017 arasında yapacakları yurt içi uçuşlarda 49,99 TL’den başlayan fiyatlarla uçma fırsatı sunacak.

Pegasus Hava Yolları, 2017 baharını bir kampanya ile karşılamaya hazırlanıyor. Pegasus’un avantajlı bahar kampanyasıyla biletlerini 25-28 Ocak tarihleri arasında alan yolcular, 1 Mart 2017 - 22 Haziran 2017 arasında gerçekleştirecekleri yurt içi uçuşlarda 49,99 TL’den başlayan fiyatlarla uçma fırsatı yakalıyor. Pegasus’un indirim kampanyasıyla herkes, yurt içinde 32 noktaya gerçekleştirecekleri iş, aile ve akraba ve diğer ziyaretleri için düşük maliyetli uçak biletlerinden faydalanabilecek.

Kış Rehavetinden Kurtulun

Uygun fiyat politikasıyla yolcularına daha çok ve sık seyahat etmeleri için imkan ve seçenekler sunan Pegasus, yeni kampanyasıyla yolcularına kış rehavetinden kurtulup, bahar aylarında yeni seyahatler planlamaya, hafta sonlarını seyahat ederek değerlendirme ve yeni yerler keşfetmeleri için fırsat sunuyor.
 
 
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.