Öne Çıkanlar azerbaycan Kent diyarbakır pkk Ayyuka eNBE akbank bugünün gündemi cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istanbul çin

Pegasus, Eindhoven ve Kazablanka’ya Uçmaya Başlıyor

Pegasus Hava Yolları; Sabiha Gökçen’den Eindhoven ve Kazablanka’ya direkt uçuşlarını başlatarak uçuş ağını genişletmeye devam ediyor.

Türkiye’nin dijital havayolu Pegasus, uçuş noktalarını artırmaya devam ediyor. Hollanda’daki 3. uçuş noktası olacak Eindhoven’a 29 Haziran 2019 tarihi itibariyle Sabiha Gökçen’den direkt seferler başlatacak olan Pegasus; yine Sabiha Gökçen’den Fas’ın en büyük şehri olan Kazablanka’ya ise 8 Temmuz 2019 itibariyle uçmaya başlayacak. Yeni Sabiha Gökçen-Eindhoven hattının biletleri 59,99 USD’den, Sabiha Gökçen-Kazablanka hattının biletleri ise 149,99 USD’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Pegasus’un Sabiha Gökçen-Eindhoven uçuşları, Sabiha Gökçen’den Eindhoven Havalimanı’na Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri saat 10:30’da; Eindhoven Havalimanı’ndan Sabiha Gökçen’e ise yine aynı günler saat 13:50’de düzenlenecek. Sabiha Gökçen-Kazablanka uçuşları, Sabiha Gökçen’den Kazablanka Muhammed V Uluslararası Havalimanı’na Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri saat 20:50’de; Kazablanka Muhammed V Uluslararası Havalimanı’ndan Sabiha Gökçen’e ise Pazartesi, Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri saat 00:45’te düzenlenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.