Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat

Petlas'tan Millilere Reklam Filmli Destek

Milli Takımlar Resmi Lastik Tedarikçisi Petlas, “Sen yanımda ol Türkiye, hiçbir şey zorumuza gitmez” sloganıyla Milli Takım’a tam destek veriyor.

Abdulkadir Özcan Şirketler Grubu’nun (AKO) lokomotif markası olan Türkiye’nin ilk ve tek yerli lastiği Petlas’ın, Milli Takım’a “Pes etme” mesajı veren reklam filmi yayınlanmaya başladı. Milli Takım’ın Avrupa Şampiyonluğu yolundaki zorlu mücadelesinin etkileyici görüntülerinden oluşan ve ünlü oyuncu Erkan Can’ın seslendirdiği reklam filmi milli duyguları harekete geçiriyor.

“Pes etme” temalı yeni reklam filmi, daha önce yayınlanan “Zorumuza gitmez” reklam filminin devamı niteliğinde.

MİLLİ TAKIM İLE RUHDAŞLIK

Milli Takım gibi Türkiye’yi yurt dışında, 100’ün üzerinde ülkede temsil eden Petlas’ın milli takımla bir yol arkadaşlığı ve ruhdaşlık kurduğunu anlatan AKO Reklam Müdürü Serdar Işık, “Milli Takımımız, son yıllarda yaptığı atılımlar ve gösterdiği başarılarla dünyada da bir marka haline geldi. Artık onların yanında, lastik tedarikçisi olarak, milli markamız Petlas da var” dedi. Petlas’ın “Türkiye’nin Lastiği” olduğuna hatırlatan Serdar Işık, “Petlas, Türkiye’nin milli markası olarak yurtdışında 100’den fazla ülkede başarıyla temsil ediyor. Milli marka olarak Avrupa Şampiyonluğu yolunda terinin son damlasına kadar mücadele eden Millilerimizin yanında olmak bizim için çok anlamlı. 'Biz bitti demeden bitmez' diyen Millilerimizin her zaman yanındayız. Onlar için, herkes için 'Pes etme' diyoruz. Reklam filmimizi, işte bu anlayışla ve 'Sen yanımda ol Türkiye, hiçbir şey zorumuza gitmez' sloganıyla hazırladık. Milli ruh uyumumuz da buradan doğuyor. Bir yol arkadaşlığı ve ruhdaşlık bizimkisi” diye konuştu.

Reklam filminin sözleri şöyle:

Biz yenilmeyiz!
Diyemem sana...
Bu yolda mağlubiyet de var.
Ben sana kan, ter, gözyaşı yok diyemem.
Üzülmek de var, acı çekmek de, isyan etmek de.
Bu yolda engeller yok, çukurlar yok diyemem...
Tatsız sürprizler...
Zorlu virajlar...
Dik yokuşlar...
Biz yenilmeyiz diyemem.
Ama bir tek şeyin sözünü veririm:
Pes etmeyeceğimizin sözünü....
Çünkü biz bitti demeden, bitmez.
Sen yanımda ol Türkiye, hiçbir şey zorumuza gitmez.
Petlas. Türkiye’min lastiği.

 

  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.