Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Koronavirüs cumhurbaşkanı erdoğan suriye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türkiye yunanistan ak parti abd vakıfbank

Peugeot SUV Tasarımını Güçlendiriyor

Peugeot, dünya çapında 500 binin üzerinde üretime ulaşan 2008 modelinin SUV tasarımını güçlendiriyor.

Marka açıklamasına göre, 2013 yılında kompakt SUV pazarına giriş yapan Peugeot 2008, önemli bir başarı göstergesi oldu. Satış rakamları her geçen gün artan Peugeot 2008, dünya çapında 500 binin üzerinde üretime ulaştı. Aracın bu başarının en önemli göstergesi, Avrupa'da kendi sınıfında en çok satanlar arasında yer alması oldu.

Peugeot, 2008'in performansını daha ileriye taşımak için SUV tasarımını güçlendirerek daha iddialı ve daha çekici bir görünüme sahip oluyor. Çamurluk korumaları, dik konumlandırılmış yeni ızgarası ve kapı çıtaları otomobilin sağlamlığını ön plana çıkarıyor. 2008, yeni "GT Line" donanım seviyesi ile segmentinin standartlarına yeni bir bakış açısı getiriyor. Bu yeni donanım seviyesi, yeni özellikleri ile 2008'e sportif ve zarif bir görüntü kazandırıyor.

Peugeot 2008 kendine özgü bir kontrol hissi sunuyor. Peugeot'ya özgü "Peugeot i-Cocpit", 2008'in sezgisel, keskin, esnek ve güvenli sürüş karakterini öne çıkarıyor. Grip Control adaptif çekiş kontrol sistemi, 2008'in her zemin üzerinde sürüş yeteneğini ve sürüş güvenliğini artırıyor. Bu donanım, çamur ve kar özellikli lastiklerle birlikte sunuluyor ve bu sayede kış lastiği gereksinimini ortadan kaldırıyor.

Yeni Peugeot 2008'de, Mirror Link sistemi üzerine geliştirilen Mirror Screen ve Apple Carplay, geri görüş kamerası, Aktif Şehir içi Güvenlik Sistemi ve Otomatik Park Sistemi gibi ekipmanlar da sunuluyor. Peugeot'nun ödüllü motoru 1.2L PureTech, 110hp versiyonu ile yeni 2008'de EAT6 tam otomatik şanzımanla birleşiyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.