Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer türkiye istatistik kurumu gündem özeti cumhurbaşkanı erdoğan çin beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel recep tayyip erdoğan palandöken erdoğan

Pınar Su, A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın Da Yanında

Basketbol milli takımlarının resmi su tedarikçisi olarak Pınar Yaşam Pınarım görevi üstleniyor. Pınar Su “Sporcu Şişe” ile Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda sahaya çıkacak ay yıldızlı takımın yanında olacak. 

Türkiye’nin ilk ambalajlı su markası Pınar Su, Basketbol Milli takımlarını resmi su tedarikçisi olarak desteklemeye devam ediyor. Zengin mineral içeriği, 8.0 PH değeri, pratik kapağı ve tek elle kavramaya uygun ergonomik yapısı ile Pınar Su Sporcu Sise her an A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın yanında olacak.

Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Pınar Su; sporcu şişeyi tasarlarken, sporseverlerin kolaylıkla taşıyabilecekleri, rahatça su içebilecekleri ergonomik bir form üzerinde çalıştı. Pınar Su; turnuvayı tamamlayan A Milli Kadın Basketbol Takımı’nın ardından, A Milli Erkek Takımı’nın da yanında olarak tüm maçlarda bu büyük heyecana ortak olacak.

Pınar Sporcu Şişe; Isparta / Akçaağaç kaynağının kalsiyum ve magnezyum içeriğini, 8.0 PH değeriyle bir araya getiren doğal kaynak suyunun yanı sıra 0,75 litrelik boyutu, kolay açılır pratik kapağı ve tek elle kavramaya uygun ergonomik yapısıyla spor yaparken su tüketimi için ideal özelliklere sahip.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.