Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener

Preo’nun Üçüncü Nesli Satışa Sunulacak

TeknoSA’nın akıllı telefon markası Preo’nun, yeni modeli hazırlandı.

Birinci ve ikinci versiyonundan sonra yeni Preo P3 modelini pazara sürecek TeknoSA, yeni akıllı telefonu 21 Temmuzda satışa sunacak. çift SIM kart kullanılabilen Preo P3’te, 5 inçlik kamera, 2 GB RAM ve 16 GB dahili hafızası bulunuyor.



799 Liraya TeknoSA mağazaları ve teknosa.com adresinden temin edilecek ürünü lansman döneminde satın alanlara 39 Lira değerindeki Tivibu Go Süper Paket hediye edilecek. Aynı zamanda bu dönemde 24 ay taahhütle Teknosacell hattı alanlar Preo P3’e peşin fiyatına 12 ay taksitle sahip olabilecekler.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.