Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp Koronavirüs chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ankara Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

PTT A.Ş Ve DRD Filo’dan “HGS Kurumsal” İşbirliği

PTT AŞ ve DRD Filo Kiralama arasında imzalanan işbirliği protokolüne göre, 10 bine yakın araç ve 3 bini aşkın müşteriye, HGS Kurumsal çatısı altında araç yol geçişlerini istediklerinde izleyebilecekleri ve kredi limitlerini kendilerinin belirleyebileceği bir yazılım sağlandı.


HGS Kurumsal, bakiye yüklemeleri için PTT şubelerine gidilmesine ve şirket araçlarının HGS etiketlerinin tek tek kontrol edilmesine gerek kalmadan, çevrimiçi olarak kolayca yönetilmesine olanak sağlıyor.

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ) 179 yıldır Türkiye’nin her bölgesinde kargo, lojistik, sigorta, e-ticaret ve bankacılık başta olmak üzere birçok alanda hizmet veriyor. PTT’nin kurumsal müşterilerin hayatını kolaylaştırmak ve araç filolarında zaman ile insan gücünden tasarruf etmek amacıyla hayata geçirdiği Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) Kurumsal hizmeti, kullanıcılarına tek bir yerden yönetim imkânı sunuyor.

PTT AŞ, HGS Kurumsal faaliyetleri doğrultusunda Türkiye’nin tamamı yerli sermayeli en büyük kiralama şirketlerinden Derindere (DRD) Filo Kiralama ile işbirliği protokolü imzaladı. Protokol kapsamında; DRD filosunda bulunan 10 bine yakın araç ve 3 bini aşkın müşteriye araç yol geçişlerini istediklerinde izleyebilecekleri yazılım sunuldu. HGS etiketleri, PTT kargo vasıtası ile ulaştırılarak, HGS Kurumsal’a sorunsuz bir geçiş imkânı sağlandı.

ZAMANDAN VE PARADAN TASARRUF

Müşterilerini dinleyerek, onların beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda kendi sistemlerini sürekli ve sürdürülebilir şekilde iyileştiren, müşteri memnuniyetini çalışmalarının odağına koyan ve onların hayatlarını kolaylaştıran DRD, HGS Kurumsal’ın sağladığı hizmet sayesinde, müşterilerine sunduğu HGS yönetimini daha etkin ve sürekli izlenebilir kılacak. HGS geçiş bilgileri yanında trafik cezaları günlük olarak izlenebilecek. HGS Kurumsal hizmet yönetimi ile HGS ürünleri aracılığıyla geçiş yapılan hizmet noktalarında ücretlendirmeler otomatik olarak yönetilerek, geçişlerde ceza oluşması engellenebilecek.


MÜŞTERİYE ÖZEL ÇEVRİMİÇİ RAPORLAMA

Sektöründe HGS yönetimini de dijital platforma taşıyan ilk firma olan DRD, PTT’nin sağladığı kurumsal web servis özelliği sayesinde, kendi uygulaması ile entegrasyon sağlayarak tüm süreci otomatik olarak sürdürebilecek. DRD, HGS yönetimini yaptığı araçlarına ilişkin geçişleri izleyebilecek, anında raporlama yapabilecek ve bu raporları müşterilerine kolaylıkla ulaştırabilecek. DRD’nin 3 bini aşkın kurumsal müşterisi de dilediği zaman geçişlerini çevrimiçi olarak raporlayabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.