Öne Çıkanlar diyarbakır Kent azerbaycan istanbul Ayyuka eNBE Rino virüs Shu Jueting Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Prof. Dr. Elif Erhan Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut

PTT'den APS Kurye Ve Posta Kargosuna Yüzde 30 İndirim Fırsatı

PTT AŞ, Ramazan Bayramı ve Babalar Gününe özel hazırladığı kampanya ile kargo taşımacılığında vatandaşların yüzünü güldürecek. Şirket, yurtiçi varışlı APS Kurye ve posta kargosuna 28 Mayıs – 14 Haziran tarihleri arasında yüzde 30 indirim uygulayacak.

PTT’den Ramazan Bayramı Ve Babalar Gününe Özel İndirim

Türkiye’de geniş bir hizmet ağına sahip olan ve 179 yıldır faaliyetlerini geliştirerek vatandaşlara güvenilir, kaliteli ve ulaşılabilir hizmet sunmayı amaçlayan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), özel günlerde de müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak adına çalışmalarını sürdürüyor. PTT AŞ, kampanya kapsamında 28 Mayıs – 14 Haziran tarihleri arasında yurtiçi varışlı APS Kurye ve posta kargosuna yüzde 30 indirim uygulayacak.

PTT AŞ ayrıca, Ramazan Bayramı ve Babalar Günü münasebetiyle vatandaşların tebrik kartı gönderme alışkanlığının hatırlatılması ve yaygınlaştırılmasını teminen ülke genelinde posta ücretlerini kapsayan bir kampanya düzenledi. Kampanya için tasarlanan çeşitli görsellerden basılan tebrik kartları PTT hizmet noktalarından müşterilere ücretsiz verilirken, yurtiçi APS Kurye ve posta gönderileri üzerinde kullanılmak üzere etiket basımı gerçekleştirilecek.

Babalar Gününe Özel Kişisel Pul

Babalar Gününden önceki 5 iş günü içerisinde ( 10 Haziran – 14 Haziran 2019) tarihleri arasında PTT Başmüdürlüklerine başvuran baba ve çocukların fotoğrafları çekilerek kişisel pulları hizmet bedeli alınmadan kendilerine teslim edilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.