Öne Çıkanlar deprem meclis KENAN DOĞULU gülben ergen zorlu psm tarkan İrem Derici Ebru Gündeş Hadise kıbrıs ambulans muş

QNB Finansbank’tan 3 Ay Ertelemeli Bayram Kredisi

QNB Finansbank doğru zamanda doğru yerde olmak prensibiyle, nakit ihtiyacı olan müşterilerine kurban bayramına özel uygun faiz oranlı ve 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi sunuyor.

QNB Finansbank’ın 60 aya varan vade seçenekleri ile günde 15 TL’den başlayan taksitlerle 15 bin TL bayrama özel sunduğu ihtiyaç kredisi fırsatından yararlanmak isteyenler dilerlerse ödemelerine 3 ay sonra da başlayabiliyorlar.

17 Temmuz – 7 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak kampanyadan yararlanmak isteyen QNB Finansbank müşterileri internet veya cep şubelerinden başvurularını yapabiliyorlar. Henüz QNB Finansbank müşterisi olmayanlar ise T.C. kimlik numaralarını SMS olarak 5030’a göndererek, QNB Finansbank şubelerini ziyaret ederek ya da www.qnbfinansbank.com adresinden başvuru yapabilirler.

Anahtar Kelimeler:
QNB Finansbank
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.